Brabants Open 2015

Ik heb niets te verliezen

Een paar dagen rust na de drukke week bij de Faldo en in St Andrews deden me goed. Ik moest nog even overschakelen, en een beetje vakantie vieren met mijn vrienden was natuurlijk ook heel erg leuk. Even relaxen, en een klein beetje trainen. Op naar het Brabants Open. Er deden 43 speelsters mee, en qua handicap was ik de op een na hoogste. Dus ik had niets te verliezen! Waar ik ook zou eindigen (behalve laatste) .. ik had het goed gedaan en vast weer veel geleerd.

Brabants open 2015

Op woensdag ging ik met mijn vader naar Eindhoven om voor te spelen. Ik had nog nooit in Eindhoven gespeeld, dus was wel even goed om de baan te verkennen. Eigenlijk ligt deze baan mij wel. Ook bij het voorspelen ging het weer lekker, en ik was helemaal klaar voor de eerste wedstrijddag. en het ging goed!!! Met een ronde 76 kwam ik op een gedeeld 13e plek terecht. Helemaal happy heb ik ’s avonds met mijn vader lekker sushi gegeten en ben naar bed gegaan. Mijn vader ging weer naar huis en mijn moeder kwam vanuit Groningen naar het hotel.

Ik weet niet of de sushi niet helemaal goed viel, maar de volgende dag had ik echt heel erg buikkrampen. Niet lekker om te spelen, maar ik heb wel doorgezet. Helaas niet met het goede resultaat, 3 dubbels deden met de das om. Met 82 slagen kwam ik binnen, 6 slagen meer dan gisteren. Met een totaal van +14 eindigde ik op een T24, helaas 4 slagen te veel om de cut te halen. Maar ik was er heel dicht bij

score Brabants Open

 

Ik ben helemaal blij dat ik zo lekker speel. Wat ik wel lastig vond is dat de mannen van de NGF vaak achter me aan liepen om te kijken. Daar liet ik me wel wat door afleiden. Ik hoop dat dit goed nieuws betekent en dat ze blij waren met wat ze zagen…..

Nu nog even een weekje vakantie en dan weer naar school. Het Nationaal Open laat ik schieten, want dat is net mijn eerste schoolweek op onze nieuwe locatie, met een nieuwe klas en een nieuwe mentor, dus dat heeft even prioriteit. En na de eerste week van school heb ik weer de eerste trainingen met Harald, het assesment met alle coaches om weer een nieuwe nulmeting te doen, de NGF Future, het Sallands Jeugd Open en misschien nog 1 of 2 wedstrijden. Alles in de aanloop naar de wereldfinale van de Faldo Berlijn!

Labels:, , , , ,