De laatste loodjes

Het eerste deel van het trainingsseizoen bij de Grunberg Golf Academy is bijna afgerond. De opstart was wat lastig omdat we onze school schema’s nog moesten krijgen, de afspraken met onze trainingslocaties (De Golferij in Eelde en de Hoge Kleij in Amersfoort ) nog gemaakt moesten worden,. En natuurlijk moesten de trainingsschema’s gemaakt worden, de fysieke trainingen ingepland, en moest ik leren hoe ik met de PGA app  en de TPI website om kan gaan om op de hoogte te blijven en mijn trainingsonderdelen te zien.

trainen in de sneeuwDe afgelopen week was het best koud om te trainen, maar gelukkig kan ik mij er goed op kleden. Alleen het draaien lukt dan wat minder goed. Ben wel jaloers als ik op de televisie steeds spelers in korte mouwen en shorts zie lopen. Vorig jaar hadden we zelfs training in de sneeuw. Dat was wel grappig, om de bal vanuit de sneeuw weg te slaan.

En nu staat de kerstvakantie voor de deur. Ik ga lekker uitrusten, mijn kamer opruimen (jaja mama!)  de laatste delen van de muur grijs verven, gezellige dingen doen met vrienden en vriendinnen en lekker trainen en spelen.