Eerste evaluatie van mijn voortgang

Op naar de wedstrijden!

Twee weken geleden hebben we met de Grünberg Golf Academie mijn voortgang van de afgelopen maanden geëvalueerd. Niet alleen om te kijken waar de voortgang is geboekt en waar de verbeterpunten liggen, maar ook om vast te stellen hoe we de komende periode verder gaan.

Dat was natuurlijk best even spannend. Ik wordt op verschillende onderdelen begeleid: technisch, fysiek, mentaal, course management. En alle coaches hebben natuurlijk een beeld van mij, mijn inzet, mijn voortgang. Gelukkig waren ze allemaal positief en hebben we de doelen voor komende periode gesteld. Ik heb heel erg veel zin in de eerste wedstrijden en wil echt heel goed presteren. Ben heel benieuwd of ik mijn doelen ook te hoog heb gesteld, maar dat zien we dan wel weer.

“Als je de lat niet hoog legt kom je nooit van de grond”

Oh ja, en Golf Open heeft ook weer een update over mij geschreven. Best trots dat ik als talent betiteld wordt…

Golf open 2