Even een update: het gaat heel lekker!

School is weer begonnen, en 4VWO vraagt de nodige aandacht van me. Het seizoen loopt ten einde, maar er staan gelukkig nog leuke wedstrijden voor de deur: het Leeuwarder Jeugd Open, Het Lochems Jeugd Open, de DJTS Tour op de Haenen, een meerdaagse internationale wedstrijd, en komend weekend de Finale van de NGF Amateur Ranking op de Rosendaelsche. Ik heb er erg veel zin in. En natuurlijk: De wereldfinale van de Faldo.
Het lijkt soms wel alsof ik niets anders doe dan golfen, maar gelukkig heb ik ook mijn vrienden van school waar ik af en toe leuke dingen mee doe. En bovendien: als ik in het weekend mijn golfvrienden zie, is het ook altijd super gezellig.

Ik heb mijn belevenissen van de afgelopen weken in mijn blogje neergezet op de Golf-Open Talenten website, dus als je dat wilt lezen, dan kun je hier klikken;

Golf Open sept 2015

Wat ook echt leuk is, is dat ik nu de komende periode mee mag trainen met de NGF selectie. Ik ben er helemaal klaar voor! En ook leuk dat het op de Dutch is. Ik heb inmiddels met Harald (red: Grünberg Golf Academy) naar mijn trainingsschema gekeken en we hebben op basis van het assesment dat we pas geleden hebben gedaan als start voor het nieuwe seizoen, een goed schema opgesteld. En mijn eigen trainingsinspanning, gecombineerd met de Academy en een aantal trainingen van de NGF gaan me weer helemaal klaarstomen voor mijn ambities van volgend jaar. Die gaan we binnenkort ook bespreken, want de coaches van de Academy hebben op basis van mijn uitgangspositie van het assesment en de doelen die ik heb beschreven voor volgend jaar en de iets langere termijn, mijn POP bijgesteld. (Persoonlijk Ontwikkelingsplan). Ik ben benieuwd, heb het nog niet gezien. Wat we nu al wel hebben opgesteld, is mijn schema voor de komende maanden en mijn weekschema. Dat laatste ziet er zo uit (klik op het plaatje om te zien hoe mijn dagen eruit zien):

schema

Gelukkig ben ik heel gestructureerd en kan me goed in dit schema vinden. Ik heb al weer zin in de komende periode!!!