Na de rust gaat het goed!

De afgelopen 2 weken heb ik rustig aan gedaan qua training. Ik heb wel af en toe het putten geoefend, maar verder niet zo veel gedaan. En net als vorig jaar, doet mij dat goed. Even uitrusten, even iets anders.

Dit weekend ben ik weer begonnen met trainen. Op zaterdag hadden we weer de groepstraining van de Grunberg Golf Academie (GGA) op de Hoge Kleij. Het ging echt lekker. Ondanks dat de omstandigheden in deze tijd van het jaar natuurlijk niet zo optimaal zijn, liep ik gewoon lever par. Over 7 holes. Daar was ik natuurlijk erg blij mee.

En op zondag was de training van de talentgroep van de NNG&CC jeugd. Fijn dat ik daar ook weer aan mee kan doen, die was namelijk eerst op donderdag, en dan had ik al individuele training bij de GGA. Ook hier ging het heel lekker, ik kreeg complimenten over mijn swing. Hij voelde ook goed.

En omdat ik nog wiskunde moest doen en bezoek kreeg, deed ik daarna maar niet mee aan de Eurocup wedstrijd. (Ik vind ‘echte wedstrijden’ toch veel leuker….)

Wat ik trouwens ook heel fijn vind, is dat we vanaf maandag weer voluit met de fysieke training bezig gaan. Ondanks dat ik soms spierpijn krijg, kom ik er altijd met een goed gevoel vandaan. Als ik sterker wordt, kan ik de bal natuurlijk ook weer verder slaan.