Teleurgesteld

Afgelopen weekend was het zo ver, eindelijk de eerste wedstrijd. Ik had me er heel veel van voorgesteld, ik had de hele winter hard getraind, veel geleerd en alle facetten kwamen tijdens de oefenrondes samen. Met HeadPro Harald zelfs voorgespeeld, zodat ik zeker wist hoe ik de holes kon aanvallen en waar enig beleid slim was.  En natuurlijk met onze nieuwe kleding van de Grünberg Golfacademie. Dus: Ik had me er heel veel van voorgesteld.

Helaas was de praktijk anders. Mijn eerste afslag (hole 10 ) was prima, dus dat gaf de burger moed. Maar de tweede bal lag in de bunker. En op hole 11 flufte ik mijn chip naar de green. En op hole 12 maakte ik een sandy par, Dus net allemaal onvoldoende onder controle om lekker te spelen. Zo ging het 18 holes door, maar ik bleef gelukkig wel optimistisch.

Maar na 4 waterballen, 2 fairway bunkers, 2 greenside bunkers en 18 holes was de eerste score van het jaar 44 + 43 = 87. Onvoldoende dus. Mijn ijzers waren de grootste boosdoener. Dus die moeten deze week flink aan de bak, want volgend weekend begint de competitie. Eerste wedstrijd op de Kennemer tegen Noordwijk, dus leuk!

En wat natuurlijk ook leuk is, is dat ik in ieder geval 2 wedstrijden mag invallen in Dames 1 en dus in de hoofdklasse. En dan moet het natuurlijk allemaal passen! Ik ga gewoon door, de kop is er af!

SAM_1783