Weer aanmelden voor NGF talentvolging

Wat een verrassing dat ik de vraag kreeg vanuit de NGF of ik me weer aan wilde melden voor het talentvolg programma van de NGF. En dan eventueel weer mee kon dingen voor een plek in de selectie. Dat maakt me natuurlijk wel heel blij, want blijkbaar heeft de NGF ook het idee dat ik goed bezig ben. (dat wist ik zelf natuurlijk al wel 🙂 )

Nu heb ik die vraag twee jaar geleden al eens gehad. Met als resultaat een plekje in de C selectie en een boel leermomenten. Zowel op het gebied van golfen als op het gebied van hoe de NGF werkt. Sommige dingen waren heel leuk, andere minder leuk.

Ik heb er goed over nagedacht of dit het moment is om me weer aan te melden. En de conclusie is: nee, dat is het niet. Het hele begeleidings- en wedstrijdprogramma van de Grunberg Golf Academy is opgezet voor dit jaar. En als ik dan weer met de NGF selectie zou meetrainen, zou dat daar helemaal doorheen lopen. En zou dat ook betekenen dat ik keuzes die we nu gemaakt hebben (bv met welke trainer we werken) weer moet veranderen.

logo_golf_2011_ngfIk wil me eerst gewoon bewijzen dat het pad dat we gekozen hebben dit jaar ook tot de gewenste resultaten leidt. En als dat zo is (en daar gaan we natuurlijk van uit) dan heb ik me dusdanig in de kijker gespeeld, gebaseerd op resultaten, dat eind van dit jaar het juiste moment is om met de NGF te kijken naar de toegevoegde waarde van de samenwerking. En heeft de NGF ook de bewijsvoering dat deze keer dan de samenwerking langer moet zijn dan 1 jaar…

Hoe dan ook: wel heel leuk dat die vraag gekomen is. #Noggemotiveerderomervoortegaan!